Join Free Now  Sign In  Add to Favorites    You can watch more than 500 HD TV plays with no Ads here.
Home > Help

Question 1: How to watch the TV plays?
Answer: First, you need to register as our member and log in, and then just click on the play button to play.

If you can’t play, please install a flash player. The official download link:http://get.adobe.com/en/flashplayer/.
 
Question 2: If my equipment can’t install the flash player, what should I do?
Answer: You can use HTML5 player on the play page. Then you can play it without the flash player.
 
Question 3: Why does it always show "please login", I have already logged in.
Answer: Cookies must be enabled in your browser! The following steps are for opening the COOKIE setting of different browsers. Click the one for your browser.
Enabling cookies in Internet Explorer
Enabling cookies in Google Chorme
Enabling cookies in Mozilla/Firefox
Enabling cookies in Safari

 
Question 4: Why is there no sound on any of your shows?
Answer: Please make sure the volume of your computer is turned on. Then turn on the volume of the player. As shown in Figure: This icon shows the volume of the player is turned on; On the contrary, this icon shows the volume of the player is turned off. You can click the icon to turn it on or turn it off.
 
Question 5: Why do you need to sign in and log in?
Answer: The files of our TV series are too large, and on-line play will consume wide network bandwidth. So in order to prevent the bots and crawlers to occupy network resources, we require users to sign in. After you sign in to be our users, you can enjoy a better quality of service of watching.
 
Question 6: Why do some of the TV series charge?
Answer: Because it costs an enormous sum of money to rent servers and bandwidths. In order to provide more TV series and a good service, some TV series will be charged. The price is 2UC per episode (2UC is equivalent to 0.18$). You can learn more details on the donation page.) After you paid for it, you can watch 30 times for free within 20 days.
 
Question 7: I forget my password. What should i do?
Answer: Click here to request your password.
 
Question 8: What is UC?
Answer: UC is a kind of website points used to watch pay TV plays on Ustv.cc. The price is 2 UC per episodes at present. After you paid 2 UC to watch one episode, you can watch it 30 times for free within 20 days.
You can get UC by donating to Ustv.cc. The donation will be used to pay for the high costs of bandwidths and servers.
Your UC will be kept on your account forever until they are used up.
 
If you have any questions, please send e-mails to ustv@hotmail.com, or you can fill it out in our Feedback page and submit it to us. May you have a good time!
 
© 2011-2013 ustv.cc. All rights reserved. E-mail: ustv@hotmail.com     Watch TV Series Online For Free    Watch TV Shows Online For Free